646434703 · sara.doval@gmail.com

Passeig de la Plaça Major, 72, 2º2ª · SABADELL / Passeig, 24 · CASTELLAR DEL VALLÈS

Trajectòria

 Sara Doval Casas

Psicòloga sanitària i psicoterapeuta amb consulta pròpia a Sabadell i a Castellar del Vallès. Exerceix la professió que li apassiona i posa tot el seu entusiasme i esforç en intentar resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés cap el canvi.

La seva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte seran la base per encaminar aquest procés, entenent que la professional és l’experta en el canvi i la persona que acut a la consulta és l’experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia i Psicoteràpia Integradora, i tenint en compte la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb els altres i amb ell mateix.

Creient en la necessitat de reciclar-se i formar-se constantment per a créixer com a psicoterapeuta, ha obtingut una gran varietat d’eines i ha après des de diversos enfocaments que li són útils per ajudar a les persones d’una manera flexible i personalitzada. És per aquest motiu que, desprès de la carrera, es va especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Sistèmica. També ha realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

 

foto doctoralia.jpg
sello_colegial.jpg